Over Windbound

Wie ben ik?

Windbound

Coen is de oprichter en eigenaar van Kitesurfschool Windbound. Hij is opgegroeid in de buurt van de Nederlandse kust en was van jongs af aan altijd te vinden op het water. Naast zeilen, windsurfen, wakeboarden en suppen, is kitesurfen zijn echte passie!

achtergrond

Met mijn uitgebreide begeleidingservaring, vind ik het leuk om zowel onervaren als ervaren watersporters de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Ik heb mijn opleiding Sport & Bewegen succesvol afgerond en ben gecertificeerd als Kitesurf instructeur (IKO).

Dankzij mijn ervaring kan ik beginnende watersporters snel een veilig en vertrouwd gevoel op het water geven. Als je meer ervaring hebt, kan ik je helpen jouw fysieke en mentale uitdagingen te vinden en je grenzen te verleggen!

Individuele aandacht

Bij Windbound staat individuele aandacht hoog in het vaandel!

Het is voor mij van groot belang dat je niet alleen goed leert kitesurfen, maar ook met een glimlach van het water afstapt. Ik hoop dat mijn enthousiasme voor kitesurfen aanstekelijk werkt, zodat je na afloop net zo gepassioneerd bent over deze watersport.

Om jou optimaal van dienst te zijn, ben ik flexibel qua locatie en kom ik met mijn mobiele kitesurfschool graag naar jou toe, waar de golven zijn.

IMG_3095

Waarom zou je Kitesurfschool Windbound selecteren?

Persoonlijk en klantvriendelijkheid

Als specialist in persoonlijke kitesurflessen, geef ik uitsluitend privé- en duolessen. Dit stelt mij in staat om jou de meest effectieve en efficiënte leerervaring te bieden. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, begeleid ik maximaal twee cursisten per les, zodat jij het meeste uit je les kunt halen en je kitesurfvaardigheden optimaal kunt verbeteren.

IKo gecertificeerde Instructeur

Mijn lesmethode volgt de richtlijnen van IKO. Dit is een erkende lesmethode die ontwikkeld is door de International Kitesurf Organisation (IKO) en cursisten begeleidt van beginners tot zelfstandige kitesurfers.

Headset

Om mijn kitesurflessen op het water te verbeteren, maak ik gebruik van een bluetooth headset. Dit biedt directe en duidelijke feedback, waardoor ik jou optimaal kan ondersteunen tijdens het kitesurfen. Door deze feedback direct toe te passen, kun je meer vooruitgang boeken en je kitesurfvaardigheden verbeteren.

Materiaal

Veiligheid staat voorop bij het kitesurfen. Daarom vervang ik elk jaar het materiaal, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we kunnen vertrouwen op onze uitrusting en ons volledig kunnen richten op het kiten